Produkter för omedelbar whey pro (20)

Vassleprotein (koncentrat + isolat) vaniljsmak - WPC + WPI vaniljsmak, sötad med stevia

Vassleprotein (koncentrat + isolat) vaniljsmak - WPC + WPI vaniljsmak, sötad med stevia

Ett proteinpreparat som kombinerar vassleproteinkoncentrat och isolat med vaniljsmak. Söta med ett naturligt sötningsmedel - steviolglykosider. Exempel på formulering.
Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Demineralizirano sirotkine prašak (WP Demi) je sirotkine prašak sa smanjenim sadržajem minerala, ovaj proizvod je savršen za formule za dojenčad i prehrambene aplikacije usmjerene na zdravlje.
VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN
Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska innehållet av fett och kolhydrater i vassle. Processen kan utföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och koncentrationen av protein.
kreatinový prášek pro sportovní nápoje privátní značky

kreatinový prášek pro sportovní nápoje privátní značky

Vi förpackar kreatinmonohydrat med en mät-skopa i din varumärkesdesign. Vi kan förpacka Doypacks från 100g upp till burkar på 1kg.
Meravit Multivitamin - 20 Brustabletter

Meravit Multivitamin - 20 Brustabletter

Enkelt upplöst i vatten för en uppfriskande apelsinsmakande dryck, den kraftfulla blandningen av 10 essentiella vitaminer som stödjer kognitiv funktion, energinivåer och allmänt välbefinnande. Perfekt för dem som upplever trötthet eller stress, Meravit Multivitamin förbättrar mental klarhet och stärker immunförsvaret med varje klunk.
Vital Power Kalium 50

Vital Power Kalium 50

Kaliumoxid (K2O) löslig i vatten: 33% Total kväve (N): 2% Urea kväve (N): 2% EDTA (etylendiamintetraättiksyra): 2%
Nutrilon Mjölkpulver

Nutrilon Mjölkpulver

Engros Nutrilon Mjölkpulver – i Burkar 800g. Vi exporterar och levererar spädbarnsmjölkpulver i 800g burkar för försäljning i Tyskland. Nutrilon är utformat för hungrigare flaskmatade bebisar, vilket hjälper till att fördröja den tidiga starten av avvänjning. Vår unika blandning av ingredienser är Halaal-godkänd och inkluderar nu ökade nivåer av LCP:er (Omega 3 & Omega 6) för att stödja ditt barns utveckling. Lita på oss för högkvalitativ spädbarnsnutrition.
Vassleprotein

Vassleprotein

Vassleprotein
Sur vassle (AWP)

Sur vassle (AWP)

Syrad vassle (AWP) är en biprodukt från produktionen av ost eller syrad kasein. Den produceras genom att torka färsk vassle som erhållits från mjuka vitostar. Den mikrobiella jäsningen minskar användningen av mjölk och omvandlar laktos till mjölksyra. Syrad vassle används främst i produktionen av ricotta och vassla. Den används också som ingrediens i många bearbetade livsmedel, såsom bröd, kex, kött, bakverk och färdiglagade rätter. Syrad vassle finns även i choklad och konfektyr. Produkten som erbjuds av Foodcom kan också användas i produktionen av djurfoder. Det är en populär ekonomisk ersättning för söt vassle i utfodringen av smågrisar. Syrad vassle används också i mjölkersättningar med lågt pH.
Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet av vassleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) produceras från söt vassle med hjälp av en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg temperatur. Därför förblir de flesta proteiner intakta. WPC innehåller cirka 35 till 90 % mjölkproteiner. Detta pulver är inte smaksatt och kan därför få vilken smak eller arom som helst. WPC 80 Instant används i produktionen av glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring. Det instant koncentratet löser sig lätt även i kallt vatten. WPC 80 Instant finns i förpackningar om 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den genomsnittliga hållbarheten för WPC 80 Instant är cirka 12 månader. Proteinhalt: min. 80 % Fettinnehåll: max. 8 % Aska max. 3,5 %
Deminiraliserad vassle (DEMI)

Deminiraliserad vassle (DEMI)

Demineraliserat vasslepulver (DEMI) tillverkas genom att ta bort en del av mineralerna från flytande sötvassle. Beroende på syftet kombineras många tekniker: jonbyte, elektrodialys, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. erbjuder ett brett utbud av demineraliserade pulver enligt kraven på: - 20% demineraliserat vasslepulver - utmärkt fyllmedel utan överdriven sälta, - 40%, 50% demineraliserat vasslepulver - mest populärt för choklad- och bakverksproduktion, - 70% demineraliserat vasslepulver, - 90% demineraliserat vasslepulver. Demineraliserat vasslepulver (90% demineralisering) används ofta vid tillverkning av mjölkersättning för spädbarn. Det möjliggör framställning av en sammansättning som ligger närmare bröstmjölk.
Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska fetthalten och kolhydratinnehållet i vasslen. Processen kan genomföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och proteinhalten.
vit etiket aminohapposekoitus

vit etiket aminohapposekoitus

Vi kan skapa aminosyrorblandningar för att integrera i dina formler för kosttillskott. Vi producerar blandningar från 25 till 100 kg.
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Vasslepermeat

Vasslepermeat

Permeat tillverkas av färsk pastöriserad avfettad mjölk, som uppstår efter ultrafiltrering av mjölk för att extrahera proteiner och fetter. Produkten torkas sedan med hjälp av avancerade spraytorkningstekniker. Produkten kallas ibland "avfettad vassle", när den erhålls från vassle. Tack vare att vasslepermeat är rikt på laktos men har ett lågt proteininnehåll, kan det användas för att producera godis, bakverk och fetter. Det tillsätts också i produktionen av glass, smältost, drycker och kosmetika.
Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett högkoncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80 % mjölkprotein. Det härstammar från färsk, pastöriserad skummjölk genom en process av filtrering, avdunstning och spraytorkning. MPC är känt för sina exceptionella egenskaper när det gäller skumning, texturering, vattenbindning och koagulering. Dess utmärkta näringsvärde beror på den höga koncentrationen av protein. Det har en hållbarhet på 24 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. MPC är ett gångbart alternativ till helmjölkspulver eller skummjölkspulver, och erbjuder jämförbara proteinnivåer.
pulver för energidryck vid ansträngning i vit etikett

pulver för energidryck vid ansträngning i vit etikett

Vi utvecklar och tillverkar prestationsdrycker som matchar identiteten för ditt varumärke. Vår erfarenhet inom elitidrott gör att vi kan utveckla mycket specifika och högkvalitativa prestationsdrycker. Vi anpassar förpackningsformatet efter dina önskemål.
Potatisprotein

Potatisprotein

Potatisproteinet rengörs, ångas och skalas senare. Stärkelsen extraheras sedan med vatten för att bilda en proteinrik uppslamning som behandlas med syra och sedan torkas och pulveriseras. Potatisprotein är ett fint, löst pulver, ljusgrått eller gulgrönt och har en typisk doft av torkad potatis. Råmaterialet för tillverkning av potatisprotein är stärkelsepotatis av polsk härkomst.